Planerar ni att flytta till Portugal

Drömmen om att bo utomlands finns hos många. Ett miljöombyte kan skapa nya infallsvinklar, öppna upp ens kreativitet och positiva utveckling.

Kanske du väntar tills pensionen och bor halva tiden kvar i Sverige och andra halvan utanför gränserna. Eller så väljer du att skapa ett levebröd i det nya landet. Idag med många digitala uppdrag är platsen där du utför dem inte relevant längre och ger en helt annan frihet att välja boende och land.

Portugal – en svensk favorit

Portugal tilltalar många svenskar och är ett populärt land att bosätta sig i. Klimatet är varmt och behagligt året om, men varierar så klart beroende på vilken del du väljer. Portugiserna anses vänliga, hjälpsamma och sociala, vilket således underlättar för dig och din familj att komma in i landets vanor och seder.

När allt är packat och klart

När du packat ihop alla dina tillhörigheter är det tid att välja flyttfirma. Du ska känna trygghet, för det är ditt hem och dina saker som de hanterar. En del firmor är nischade och utför specifika transporter till Portugal, klicka här för mer information. Ta reda på så mycket som möjligt innan din flytt, på så sätt slipper du obehagliga överraskningar.